Email Marketing

Tanácsadás | Kivitelezés

Hogyan segítheti vállalkozásod az Email marketing?

Az email marketing az email-ek használatát jelenti termékek avagy szolgáltatások bemutatására és népszerűsítésre. Emellett könnyű megoldást jelenthet a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatépítésben és a már kialakított üzleti kapcsolatok fenntartásában.

Jó esetben az email marketing célcsoportra szabott és a számukra ténylegesen hasznos információt tartalmazó hír- vagy promóciós leveleket jelent, míg rossz esetben ez átfordulhat egy állandó spam email-küldésére, amelyek elűzhetik az ügyfeleket.

A weboldalán (pl. egyes szakmai tartalmai avagy termékei oldalára) elhelyezett  feliratkozói űrlappal olyan potenciális ügyfelekből építhet adatbázist, akikről így tudhatja milyen szolgáltatások vagy termékek érdekelhetik. A kategorizált listákra majd személyre szabott hírlevelek küldésével növelheti vállalkozása bevételét.

Miért szükséges vállalkozásod számára az Email marketing?

Az email marketing több szempontból is szükségessé válhat. Ha első körben nem is a direkt üzleti szempontokat vesszük alapul, úgy hírlevelek formájában folyamatosan tájékoztathatja meglévő és potenciális ügyfeleit a cégét ért legfrisebb változásokról.

Az üzleti céljait növelheti szakmai tartalmak célzott hírlevelek kiküldésével (pl. olyan témában írt szakmai tartalom ami vásárlásra vagy egy szolgáltatás igénybevételére ösztönöz). Upsell jelleggel a már meglévő ügyfelei figyelmébe ajánlhat további kapcsolódó termékeket, avagy a feliratkozás pontos helyétől függően (pl. egy szakmai tartalom oldalán történő feliratkozásnál) – tudván a feliratkozó érdeklődési körét a szakmai cikk tartalma alapján, egy hozzá tartozó szolgáltatást ajánlhatunk figyelmébe.

Hogyan segíthetünk Email marketing szolgáltatásunkkal?

Segíthetünk az Email Marketinghez szükséges adatbázis építéstől kezdve, az Email Marketing stratégia kiépítésén át a kampányok és hírlevelek szövegezésének és dizájnjának elkészítésében és a kampányok kiküldésében

Miért válassz minket?

Ügyfélközpontúság

Az Ügyfél és az eredményi mindenek előtt!

Minőség

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz, de nem a minőség rovására!

Garancia

Mindenre amit teszünk 100%-os garanciát vállalunk!

Would you like to start a project with us?

Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero.

Our Customers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse et justo. Praesent mattis commodo augue.​

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.

Would you like to start a project with us?

Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero.