Facebook Marketing

Tanácsadás | Kivitelezés

Hogyan segítheti vállalkozásod a Facebook marketing?

A Facebook napjaink leginkább használt közösségi média felülete. A statista.com 2020 októberi adatai szerint több mint 2.7 milliárd felhasználóval világszerte. A demográfiai adatok szerint minden korosztály aktívan használja ezt a felületet, így üzleti céljainkat és a potenciális ügyfélkört szem előtt tartva bármilyen korosztályt elérhetünk Facebook marketing segítségével.

Üzleti céljaidtól függően tökéletes platform mind B2B, mind B2C értékesítésre. A kiválasztott célcsoportot nemcsak a demográfiai adatok (nem, kor, nyelv, bevétel, családi állapot, foglalkoztatottság), hanem érdeklődési kör alapján is elérhetjük célzott üzenetekkel. Ezen felül, vagy éppen a fentebb említettek kombinációjaként pedig lakhely vagy tartózkodási hely szerint is tovább finomíthatjuk a célzott közönséget, vagy esetleg csak olyanokat célozhatunk akik egy adott országba, városba átutazóként tartózkodnak.

Miért szükséges vállalkozásod számára a Facebook marketing?

Nagy vonalakban márkaismertséget és célzott, az üzleti céljaid számára hasznos forgalmat terelni a weboldalra akiktől hosszú és rövid távon is bevételt remél a vállalkozásod.

Hogyan segíthetünk a Facebook marketing szolgáltatásunkkal?

Közvetlenül támogatni vállalkozásod növekedését. Megtalálni és elérni az üzleti céljaidat szolgáló célcsoportot, majd vevőkké konvertálni őket.

Technikai oldalról pedig akár a Facebook oldal és a hozzá kapcsolódó Business Manager beüzemeléstől kezdve a kampányok, a hirdetéscsoportok, a hirdetések és azok kreatívjának elkészítésétől a kampányok és a büdzsé folyamatos monitorozásán át a pontos riportálással bezárólag mindent elvégzünk.

Miért válassz minket?

Ügyfélközpontúság

Az Ügyfél és az eredményi mindenek előtt!

Minőség

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz, de nem a minőség rovására!

Garancia

Mindenre amit teszünk 100%-os garanciát vállalunk!

Profi marketing támogatásra van szüksége?

Keressen minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket!

Ügyfeleink

Tekintse meg legújabb ügyfeleinket!

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.