Google Ads hirdetések

Tanácsadás | Kivitelezés

Hogyan segíthetik vállalkozásod Google Ads hirdetések?

A Google Ads az egyik legnagyobb online hirdetőkezelő felület, melynek használatával célközönségre szabott hirdetéseket készíthetünk és megjeleníthetjük azokat az általunk kiválasztott kritériumok alapján (kulcsszavak, weboldalak, érdeklődési körök, demográfiai adatok, stb.)
A Google Ads előnye, hogy hirdetéseinkért csakis a releváns érdeklődők után kell fizetni. Úgynevezett PPC (Pay per Click), vagyis kattintás alapon kell fizetni, tehát csakis akkor ha egy érdeklődő lekattintja a hirdetésünket. Helyesen beállított hirdetések esetén pedig csak azoknak jelennek meg a hirdetéseink akik potenciális ügyfelek, így a felhasznált költségkeret nagy megtérülést eredményezhet.

Miért szükségesek vállalkozásod Google Ads hirdetések?

StatCounter 2020. decemberi adatai szerint az internetes kereséseink 91.38 %-ban a Google-ben tesszük meg. Ez a statisztika tökéletesen megmutatja, miért fontos platform a Google a vállalkozásod számára. 

A Google-ben való hirdetésekkel a nagy lefedettség mellett rendkívül gyors eredményeket lehet elérni, akár már másnapra is bevételt generáló kampányok futhatnak a Google keresőoldalain.
Emellett nem csak megadott kulcsszavakra jelenhetsz meg és nem csak a keresési oldalon, hanem termékeidtől / szolgáltatásaidtól függően videókat vagy képes hirdetéseket is el lehet helyezni a Google partner hálózatán keresztül, melyek megjelenhetnek akár egy adott tematikával rendelkező weboldal(ak)on, vagy bármilyen más weboldalon is a célcsoport preferenciái alapján.

Példa: Amennyiben sporteszközöket árulsz úgy megjelenhetsz kifejezetten sport tematikájú weboldalakon, vagy megjelenheted a hirdetésed bármilyen weboldalon, de csak azon felhasználóknak akikről tudjuk, hogy érdekli őket a sportolás.

Hogyan segíthetünk Google Ads hirdetések szolgáltatásunkkal?

Üzleti céljaitól függően eldöntjük, hogy alapvetően Keresési (kulcsszóalapú a keresési oldalon) avagy Display (képes, videós) hirdetések, avagy a kettő ötvözete szolgálja e legjobban vállalkozása növekedését. 

Következő lépésként mindenképpen konkurencia- és kulcsszókutatást végzünk. Felmérjük, hogy a kívánt kulcsszavakra mekkora a verseny és mennyi a kulcsszónak a kattintási ára. Ebből egy büdzsé tervezetet tudunk készíteni, majd csak ezután készítjük el a hirdetéseket és a hozzá tartozó szövegezést (Display esetében grafikát és dizájnt is).

A Google Ads Search kampányok, vagyis a keresőoldalakon kulcsszavakra való megjelenés esetében három fontos szempontot szükséges szem előtt tartani:
1. a licit összege amit egy kulcsszóért hajlandóak vagyunk fizetni
2. a hirdetésünk minőségi mutatója
3. weboldalunk minősége

Amennyiben hibásan állítjuk be kampányainkat, hirdetéscsoportjainkat és hirdetéseinket, úgy hirdetéseink vagy meg sem jelennek, vagy csak óriási többletköltség mellett, nem is beszélve a kizáró negatív kulcsszavakról.

Miért válassz minket?

Ügyfélközpontúság

Az Ügyfél és az eredményi mindenek előtt!

Minőség

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz, de nem a minőség rovására!

Garancia

Mindenre amit teszünk 100%-os garanciát vállalunk!

Profi marketing támogatásra van szüksége?

Keressen minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket!

Ügyfeleink

Tekintse meg legújabb ügyfeleinket!

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.