Instagram Marketing

Tanácsadás | Kivitelezés

Hogyan segítheti vállalkozásod az Instagram marketing?

Az Instagram napjaink egyik leginkább használt közösségi média felületet. A statista.com 2020. októberi adatait szerint az 5. legtöbb felhasználóval rendelkező közösségi platform, több mint 1.1 milliárd regisztrált felhasználóval. A felhasználók életkor szerinti megoszlása szerint a felhasználók mintegy 30%-a 18-24 éves, míg 33%-a a 25-34 éves korosztály (statista.com). 

Amennyiben célcsoportunk, tehát a csoport akitől üzleti céljainkat reméljük, a fentebb említett 18-34 éves korosztály, úgy az Instagram marketing kötelező marketing csatornának tekinthető.

Miért szükséges vállalkozásod számára az Instagram marketing?

Üzleti céljaidtól függően tökéletes platform mind B2B, mind B2C értékesítésre, valamint márkaépítésre és az üzleti céljaid számára hasznos forgalom terelésében a weboldalra.

Hogyan segíthetünk Instagram marketing szolgáltatásunkkal?

Közvetlenül támogatni vállalkozásod növekedését az Instagram segítségével. Megtalálni és elérni az üzleti céljaidat szolgáló célcsoportot, majd vevőkké konvertálni őket.

Technikai oldalról pedig akár az Instagram fiók és a hozzá kapcsolódó Business Manager beüzemeléstől kezdve a kampányok, a hirdetéscsoportok, a hirdetések és azok kreatívjának elkészítésétől a kampányok és a büdzsé folyamatos monitorozásán át a pontos riportálással bezárólag mindent elvégzünk.

Miért válassz minket?

Ügyfélközpontúság

Az Ügyfél és az eredményi mindenek előtt!

Minőség

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz, de nem a minőség rovására!

Garancia

Mindenre amit teszünk 100%-os garanciát vállalunk!

Profi marketing támogatásra van szüksége?

Keressen minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket!

Ügyfeleink

Tekintse meg legújabb ügyfeleinket!

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.