Keresőoptimalizálás

Tanácsadás | Kivitelezés

Mi az a Keresőoptimalizálás (SEO)?

keresőpotimalizálás vagy SEO (angolul Search Engine Optimization) lehetőséget ad a különböző kulcsszavakra megadott kereséseknél az organikus, vagyis ingyenes megjelenését a keresőmotorok keresőoldalain (Google, Yahoo, stb). Eredményeképpen ingyenesen megjelenhetünk a szolgáltatásainkra, termékeinkre való kulcsszavas kereséseknél, akár a Google első oldalának tetején is.

Hogyan segítheti vállalkozásod a Keresőoptimalizálás?

A helyesen kivitelezett keresőoptimalizálás közvetve és közvetlenül is segítheti vállalkozásod növekedését. Közvetlenül akár megjelenhetsz az általad kínált termékekre vagy szolgáltatásokra is egy Google keresés esetén. Ezzel nagy összegeket lehet megspórolni, mert keresőoptimalizálás hiányában csak fizetett hirdetésekkel lehet megjelenni a keresőoldalak tetején.

Példa egy közvetlen keresésre ahol a szolgáltatásunkra / termékünkre keresnek rá pl. egy pszichológus esetében: “pszichológus életvezetési tanácsadás”

A szakmai tartalmaid helyesen kivitelezett keresőoptimalizálásával szintén a keresési oldalak tetejére kerülhetsz, így közvetve dolgozva üzleti céljaidért. Ezen szakmai tartalmakkal olyan weboldal forgalmat generálhatsz oldaladra (méghozzá ingyen) a vállalkozásod számára potenciális ügyfelekből, akiket majd ügyfelekké konvertálhatsz akár már a szakmai cikkeden vagy egyéb más marketing csatornákon keresztül (pl. remarketing, közösségi média marketing, email marketing).

Példa egy keresésre ahol nem a szolgáltatásunkra / termékünkre keresnek rá, de tudjuk, hogy a keresőnek szüksége lehet az általunk kínált szolgáltatásra: “mikor forduljon az ember pszichológushoz?”

Miért szükséges vállalkozásod számára a Keresőoptimalizálás?

Amennyiben nem szeretnél óriási összeget kifizetni hirdetésekre, hogy a terméked / szolgáltatásod megtalálható legyen, úgy a keresőoptimalizálás  már-már kötelező. Amennyiben elhanyagolod a keresőoptimalizálást és nem hirdeted termékeid / szolgáltatásod, úgy potenciális ügyfeleid nem fognak rád találni az internetes kereséseknél, így pedig hátrányba kerülsz a konkurenciáddal szemben.

Hogyan segíthetünk Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal?

Először is ellenőrizzük a weboldalad és a tartalmaid minőségét. A keresőoptimalizálás csak akkor lehet sikeres ha tartalmi oldalról helyesen megírt és beállított szövegezéssel és technikai oldalról gyors, biztonságos és felhasználóbarát weboldallal rendelkezel.

teljes audit után pedig egyaránt vállaljuk a szövegek (újraírását vagy) tartalmi és technikai beállításainak elvégzését, valamint a weboldalon szükséges minden technikai fejlesztés elvégzését, valamint a Google Search Console-ba való feltöltését.

Mind technikai-mind tartalmi keresőoptimalizálással támogatjuk vállalkozása növekedését, hogy ingyen megjelenjen az üzleti céljainak megfelelő célcsoport kereséseire, amennyiben ők termékei vagy szolgáltatási után keresnek a Google-ben.

Miért válassz minket?

Ügyfélközpontúság

Az Ügyfél és az eredményi mindenek előtt!

Minőség

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz, de nem a minőség rovására!

Garancia

Mindenre amit teszünk 100%-os garanciát vállalunk!

Profi marketing támogatásra van szüksége?

Keressen minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket!

Ügyfeleink

Tekintse meg legújabb ügyfeleinket!

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.